Tussen de lijnen – MST

Tussen de Lijnen is een samenwerkingsverband van huisartsen in het adherentiegebied MST, de medisch specialisten en apothekers in en buiten het ziekenhuis. Door samenwerkingsafspraken, scholing, sociale evenementen en laagdrempelige incidentenmeldingen wordt de samenwerking versterkt en geoptimaliseerd. 
De Tussen de Lijnen App met de directe nummers verbetert de onderlinge bereikbaarheid van huisartsen, medisch specialisten en apothekers in de regio. Ook vind je hier alle nieuwsberichten en samenwerkingsafspraken. De app is nu beschikbaar voor iPhone en Android telefoons. Kom in contact met collega’s uit eerste en tweede lijn en blijf steeds op de hoogte van belangrijke werkafspraken en nieuws. Nieuwsberichten met hoge prioriteit komen straks naar u toe via een aparte melding. Er is voor gebruik op uw computer een beveiligde website met dezelfde functionaliteit.
 

Link:

Lijn 1-2 – ZGT

Bureau ZGT lijn 1-2 werkt hard aan onderlinge samenwerking van de huisartsen en medisch specialisten. Dit doet zij door werkafspraken, scholing en sociale evenementen. Beroemd is de buitenlandse nascholing met huisartsen en medisch specialisten waar elkaar leren kennen centraal staat. Mis de nieuwsbrief niet om op de hoogte te zijn van alles wat wordt georganiseerd. Meld je hiervoor aan bij 

zgtlijn1-2@zgt.nl

 
Op de website eentweezgt is informatie te vinden die de verbinding legt tussen de verwijzers in het adherentiegebied van ZGT en medisch specialisten die werkzaam zijn in ZGT.
 

Links: