Losser : dat is een goed idee!

Wat dacht je van wonen en werken in Twente? Het leven is hier goed en er zijn volop mogelijkheden! 

In Losser bieden we je een unieke kans: je kunt samen met anderen (bijvoorbeeld je studiegenoten) een compleet nieuwe praktijk starten. Je bent vrij om de praktijk in te vullen naar je eigen wens. En natuurlijk kun je daarbij rekenen op de ondersteuning van de regionale huisartsenorganisatie SHT-THOON

Benieuwd? Bekijk deze video...

Zo mooi is Twente...

Previous
Next

Wat collega-huisartsen vertellen over wonen & werken in Twente...

Samengevat:

Meer over Losser...

De gemeente Losser bestaat uit 5 dorpen en is een heerlijke en gemoedelijke plek om te wonen. Een plek waar echt naar elkaar omgekeken wordt, waardoor je je snel thuis voelt. Niet alleen het buitengebied is prachtig, we hebben hier ook alle faciliteiten zoals kinderopvang, scholen en sportverenigingen.

Eigenlijk kun je wel zeggen dat je hier het beste van twee werelden vindt: wonen in een prachtige plattelandsgemeente en tegelijkertijd op 10 minuten rijden van grotere Twentse en Duitse steden voor bijvoorbeeld een dagje weg.

De gemeente Losser blijft groeien. Om de kracht in Losser ook voor de toekomst te garanderen, zet de gemeente in op een groei naar 25.000 inwoners. Het is ontzettend belangrijk dat alle Losserse inwoners bij een goede huisarts terecht kunnen. Nieuwe huisartsen zijn dan ook van harte welkom in de gemeente Losser!

Nieuwsgierig geworden?

Vul het contactformulier in. Wij nemen graag contact met je op!

Tot ziens in Twente!

Wiyanti Nieuweweme - projectleider continuïteit huisartsenzorg